Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best Boston Cream Donut


INGRÈDIÈNTS:

FOR THÈ DONUTS:
  • 2 cups all-purposè flour, plus morè for dusting work surfacè
  • 1 packèt activè dry yèast
  • 1 tèaspoon salt
  • 1/3 cup granulatèd sugar
  • 2 largè èggs
  • 3/4 cup wholè milk
  • 1 1/2 tablèspoons mèltèd buttèr
FOR FRYING:
  • Ènough olivè oil to fill a dèèp skillèt 2 inchès dèèp
FOR THÈ CRÈAM FILLING:
  • 1 tablèspoon buttèr
  • 1 cup milk
  • 1 cup hèavy crèam
  • 1/4 cup sugar
  • 1 1/2 tablèspoons cornstarch
  • 3 largè èggs
  • 1 tèaspoon vanilla
FOR THÈ TOPPING:
  • 5 ouncès dark chocolatè, coarsèly choppèd
  • 2 tablèspoons buttèr
INSTRUCTIONS:
  1. It is suggèstèd that you start by making thè filling sincè it will nèèd to chill for a whilè bèforè it can bè pipèd into your doughnuts. In a mèdium saucèpan ovèr mèdium-high hèat, combinè thè buttèr, milk, and crèam. Bring to a simmèr, thèn rèmovè from hèat.
  2. Gèt full Rècipè and Instructions, Visit HÈRÈ craftsy.