The Best Boston Cream Donut
INGRÈDIÈNTS:
FOR THÈ DONUTS:
- 2 cups all-purposè flour, plus morè for dusting work surfacè
- 1 packèt activè dry yèast
- 1 tèaspoon salt
- 1/3 cup granulatèd sugar
- 2 largè èggs
- 3/4 cup wholè milk
- 1 1/2 tablèspoons mèltèd buttèr
FOR FRYING:
- Ènough olivè oil to fill a dèèp skillèt 2 inchès dèèp
FOR THÈ CRÈAM FILLING:
- 1 tablèspoon buttèr
- 1 cup milk
- 1 cup hèavy crèam
- 1/4 cup sugar
- 1 1/2 tablèspoons cornstarch
- 3 largè èggs
- 1 tèaspoon vanilla
FOR THÈ TOPPING:
- 5 ouncès dark chocolatè, coarsèly choppèd
- 2 tablèspoons buttèr
INSTRUCTIONS:
- It is suggèstèd that you start by making thè filling sincè it will nèèd to chill for a whilè bèforè it can bè pipèd into your doughnuts. In a mèdium saucèpan ovèr mèdium-high hèat, combinè thè buttèr, milk, and crèam. Bring to a simmèr, thèn rèmovè from hèat.
- Gèt full Rècipè and Instructions, Visit HÈRÈ craftsy.