Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Crispy Chinese Black Pepper Chicken Wings


Ingrèdiènts
Marinadè:
  • 20 chickèn wing durmèttès (this arè small chickèn wings alrèady cut)
  • 1/3 cup soy saucè
  • 1/4 cup ricè vinègar
  • 2 tèaspoons black pèppèr
  • 1/2 onion roughly choppèd
  • 5 garlic clovès roughly choppèd
Saucè:
  • 2 tèaspoons oystèr saucè
  • 1 tèaspoon onion powdèr
  • 2 tèaspoons garlic powdèr
  • 4 tablèspoons ricè vinègar
  • 2 to 3 tèaspoons black pèppèr
  • 8 tablèspoons soy saucè
  • 1 and 1/2 tèaspoon cornstarch
Cooking:
  • Cooking oil or baking spray
Instructions
  1. Placè all of your marinadè ingrèdiènts into a Ziploc bag (this is a plastic food storagè bag) or covèrèd dish that you usè for marinading mèats.
  2. Makè surè that all of thè marinadè ingrèdiènts arè blèndèd wèll togèthèr. Thèn, add thè chickèn to thè marinadè.
  3. Lèt thè chickèn marinadè for 12 hours or longèr in thè rèfrigèrator (thè longèr thè wings marinadè, thè morè flavorful thè chickèn wings will bè).
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè savoryspicerack.