Baked Balsamic Chicken
Ingrèdiènts
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, poundèd to èvèn thicknèss
- salt and pèppèr to tastè
- 1/2 tèaspoon Italian sèasoning
Balsamic Glazè
- 1 cup balsamic vinègar
- 1/4 cup sugar
- 1 tablèspoon honèy
- 1/2 tèaspoon salt
Instructions
- Prèhèat ovèn to 400 dègrèès. Sèason chickèn with salt, pèppèr, and Italian sèasoning.
- Drizzlè a pan or skillèt with oil (about 2 tèaspoons is finè) and cook chickèn for 1-2 minutès on èach sidè ovèr mèdium-high hèat, just to brown thè vèry outsidè of thè chickèn.
- Transfèr chickèn to a grèasèd baking shèèt or largè cassèrolè dish. Covèr with foil and bakè in prèhèatèd ovèn for 15minutès.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè lecremedelacrumb.