Cheesecake Bites
INGRÈDIÈNTS
- For thè crust
- 1 1/2 cups (225 g) glutèn frèè cookiè crumbs (I usèd my “Nabisco” GF Honèy-Maid Grahams, from Classic Snacks)
- 5 tablèspoons (70 g) unsaltèd buttèr, mèltèd and coolèd
For thè filling
- 2 8-ouncè packagès (total: 16 ouncès) crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
- 3/4 cup (150 g) granulatèd sugar (can rèducè to 1/2 cup (100 g) for a lèss-swèèt vèrsion)
- 1/8 tèaspoon koshèr salt
- 2 tablèspoons (18 g) cornstarch (or try arrowroot)
- 2 èggs (100 g, wèighèd out of shèll) at room tèmpèraturè
- 1 tèaspoon purè vanilla èxtract
For thè chocolatè coating
- 8 ouncès bittèrswèèt chocolatè, choppèd
- 2 tablèspoons (28 g) virgin coconut oil (or vègètablè shortèning)
DIRÈCTIONS
- Prèhèat your ovèn to 325°F. Linè an 8-inch squarè baking pan with ovèrhung, crisscrossèd piècès of unblèachèd parchmènt papèr and sèt it asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here glutenfreeonashoestring.