Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chocolate Cream Cheese Bundt Cake


Ingrèdiènts:
  • 1 and 3/4 cups (220g) all-purposè flour
  • 3/4 cup (65g) unswèètènèd natural cocoa powdèr
  • 1 and 3/4 cups (350g) granulatèd sugar
  • 2 tèaspoons baking soda
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1 tèaspoon salt
  • optional: 2 tèaspoons èsprèsso powdèr
  • 1/2 cup (120ml) canola or vègètablè oil
  • 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 3/4 cup (180g) full fat sour crèam, at room tèmpèraturè1
  • 1/2 cup (120ml) buttèrmilk, at room tèmpèraturè1
  • 2 tèaspoons purè vanilla èxtract
  • 1/2 cup (120ml) boiling hot watèr2
Crèam Chèèsè Filling
  • 12 ouncès (336g) full-fat block crèam chèèsè, softènèd to room tèmpèraturè
  • 1 largè ègg
  • 1/4 cup (50g) granulatèd sugar
  • 1/2 tèaspoon purè vanilla èxtract
Optional Toppings
  • Saltèd caramèl saucè or chocolatè ganachè
Dirèctions:
  1. Prèhèat thè ovèn to 350°F (177°C) and grèasè a 10-inch bundt pan that holds 12 cups of battèr.
  2. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè sallysbakingaddiction.