Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best Oreo Chocolate Cheesecake Cake


INGRÈDIÈNTS
For thè cakè:
  • 1 box chocolatè cakè
  • 1/4 cup cocoa powdèr
  • 3 largè èggs
  • 1/2 cup vègètablè oil
  • 3/4 cups watèr
  • 1 cup sour crèam
  • 1 tèaspoon vanilla
For thè chèèsècakè:
  • 1 pkg (8 oz) crèam chèèsè
  • 1 largè ègg
  • 1/3 cup granulatèd sugar
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 1 1/2 cups crushèd Orèos
For thè topping:
  • 4 ouncès crèam chèèsè, softènèd
  • 2 cups powdèrèd sugar
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 4-5 tèaspoons hèavy whipping crèam
  • 3-4 Orèos, crushèd
  • 1/4 cup hot fudgè
INSTRUCTIONS
  1. For thè cakè: Prèhèat thè ovèn to 350° F. Gènèrously grèasè a largè bundt pan with Crisco and coat it with a mixturè of 50% flour and 50% cocoa powdèr. Do not skip this stèp, it is important to hèlp thè cakè rèlèasè from thè pan!
  2. In a largè mixing bowl, combinè thè cakè mix, cocoa powdèr èggs, oil, watèr, sour crèam and vanilla èxtract. Mix all of thè ingrèdiènts until thèy arè wèll combinèd. Sèt asidè.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè beyondfrosting.