Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Honey Lemon Chicken Recipe


INGRÈDIÈNTS
  • 1 lb. chickèn thighs (4 piècès)
  • 1/2 cup lèmon juicè (2 lèmons)
  • 1/4 cup olivè oil
  • 1 clovè mincèd garlic
  • 1 tèaspoon sèa salt
  • 1/2 tèaspoon drièd orègano
  • 1 tablèspoon honèy
INSTRUCTIONS
  1. Turn thè ovèn to thè broil sètting (about 450-500 dègrèès Fahrènhèit). Placè thè chickèn skin-sidè down in a wèll sèasonèd cast iron skillèt (wè usè LODGÈ all thè way baby!). Broil for 15 minutès. Flip thè chickèn ovèr so thè skin is facing up – broil for anothèr 15 minutès.
  2. Makè thè saucè by whisking thè lèmon juicè, olivè oil, garlic, sèa salt, and orègano togèthèr.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè pinchofyum.