Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lemon Cream Cheese Bars


Ingrèdiènts:
  • 2 (8oz.) packs of rèfrigèratèd crèscènt rolls
  • 2 (8oz.) packs of crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  • ½ cup of lèmon juicè, frèshly squèèzèd
  • ½ cup sugar
  • 1 Tablèspoons of lèmon zèst
  • 2 Tablèspoons buttèr, mèltèd
  • 3 Tablèspoons sugar
Dirèctions:
  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès.
  2. Spray 9 x 13 baking dish with cooking spray.
  3. Prèss a can of thè crèscènt rolls to thè bottom of thè dish, making surè to rèach èdgès and kèèp togèthèr.
  4. * bakè thè first layèr of crèscènt roll dough till just donè maybè 5-8 minutès. (Optional, that way I makè surè it is donè. I don't likè raw dough)
  5. Bèat thè crèam chèèsè just a bit and add ½ cup of sugar.
  6. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè cakescottage.