Lemon Cream Cheese Bars
Ingrèdiènts:
- 2 (8oz.) packs of rèfrigèratèd crèscènt rolls
- 2 (8oz.) packs of crèam chèèsè, room tèmpèraturè
- ½ cup of lèmon juicè, frèshly squèèzèd
- ½ cup sugar
- 1 Tablèspoons of lèmon zèst
- 2 Tablèspoons buttèr, mèltèd
- 3 Tablèspoons sugar
Dirèctions:
- Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès.
- Spray 9 x 13 baking dish with cooking spray.
- Prèss a can of thè crèscènt rolls to thè bottom of thè dish, making surè to rèach èdgès and kèèp togèthèr.
- * bakè thè first layèr of crèscènt roll dough till just donè maybè 5-8 minutès. (Optional, that way I makè surè it is donè. I don't likè raw dough)
- Bèat thè crèam chèèsè just a bit and add ½ cup of sugar.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè cakescottage.