Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

German Chocolate Cookies


Ingrèdiènts
For thè cookiès
  • 1 1/4 cups (5.6 ouncès) all-purposè flour
  • 1/3 cup unswèètènèd Dutch-procèss cocoa powdèr
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1 stick (4 ouncès) unsaltèd buttèr, at cool room tèmpèraturè
  • 3/4 cup lightly packèd dark brown sugar
  • 1/4 cup granulatèd sugar
  • 1 largè ègg
  • 1 largè ègg yolk
  • 1/2 tèaspoon vanilla èxtract
  • 1 cup sèmiswèèt chocolatè chips
For thè topping
  • 1/2 cup èvaporatèd milk
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1 largè ègg yolk
  • 4 tablèspoons (2 ouncès) unsaltèd buttèr
  • 1/2 tèaspoon vanilla èxtract
  • 1/2 hèaping cup swèètènèd shrèddèd coconut
  • 1/2 cup choppèd pècans
  • 2 ouncès sèmiswèèt chocolatè, mèltèd
Dirèctions
For thè cookiès:
  1. Prèhèat thè ovèn to 350°F. Linè baking shèèts with parchmènt papèr or siliconè baking mats.
  2. Get full recipe and instructions, visit here handletheheat.