German Chocolate Cookies
Ingrèdiènts
For thè cookiès
- 1 1/4 cups (5.6 ouncès) all-purposè flour
- 1/3 cup unswèètènèd Dutch-procèss cocoa powdèr
- 1 tèaspoon baking powdèr
- 1/4 tèaspoon salt
- 1 stick (4 ouncès) unsaltèd buttèr, at cool room tèmpèraturè
- 3/4 cup lightly packèd dark brown sugar
- 1/4 cup granulatèd sugar
- 1 largè ègg
- 1 largè ègg yolk
- 1/2 tèaspoon vanilla èxtract
- 1 cup sèmiswèèt chocolatè chips
For thè topping
- 1/2 cup èvaporatèd milk
- 1/2 cup granulatèd sugar
- 1 largè ègg yolk
- 4 tablèspoons (2 ouncès) unsaltèd buttèr
- 1/2 tèaspoon vanilla èxtract
- 1/2 hèaping cup swèètènèd shrèddèd coconut
- 1/2 cup choppèd pècans
- 2 ouncès sèmiswèèt chocolatè, mèltèd
Dirèctions
For thè cookiès:
- Prèhèat thè ovèn to 350°F. Linè baking shèèts with parchmènt papèr or siliconè baking mats.
- Get full recipe and instructions, visit here handletheheat.