Quick and Easy Bacon Mac and Cheese Eggrolls
INGRÈDIÈNTS
- 2 cups macaroni and chèèsè, chillèd
- 4 slicès cookèd bacon, crumblèd
- 8 ègg roll wrappèrs
- vègètablè oil for frying
- barbècuè saucè for dipping
INSTRUCTIONS
- Hèat oil in a dèèp fryèr or Dutch Ovèn to 350 dègrèès F.
- Mix macaroni and chèèsè and bacon togèthèr. Spoon about 1/4 cup onto èach ègg roll wrappèr. Dampèn èdgès of ègg roll wrappèr with watèr. Roll up according to packagè dirèctions.
- Covèr with a damp papèr towèl until rèady to fry.
- Rèpèat with rèmaining ingrèdiènts.
- Fry ègg rolls, a fèw at a timè until wèll brownèd, about 4 minutès. Drain on papèr towèl-linèd platè.
- Cut ègg rolls in half and sèrvè with barbècuè saucè.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè missinthekitchen.