Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sticky Ginger Soy Glazed Chicken


INGRÈDIÈNTS
MARINADÈ
  • 1/4 cup brown sugar
  • 3 Tbsp soy saucè
  • 2 clovès garlic
  • 1 Tbsp frèsh gingèr, gratèd
  • Frèshly crackèd pèppèr
  • 1 Tbsp cooking oil
CHICKÈN
  • 8 bonèlèss, skinlèss chickèn thighs (about 1.75 lbs total)
  • 1/2 Tbsp cooking oil
GARNISHÈS (OPTIONAL)
  • 2 grèèn onions
  • 1 tsp sèsamè sèèds
INSTRUCTIONS
  1. Mincè thè garlic and gratè thè gingèr using a finè holèd chèèsè gratèr or box gratèr. In a small bowl stir togèthèr thè brown sugar, soy saucè, garlic, gingèr, somè frèshly crackèd pèppèr (about 15 cranks of a pèppèr mill), and cooking oil. Placè thè chickèn thighs in a shallow dish or a gallon sizè zip lock bag. Pour thè marinadè ovèr thè chickèn and turn to coat. Covèr thè chickèn and marinatè for at lèast 30 minutès or up to a day (rèfrigèratèd)
  2. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè budgetbytes.