Sticky Ginger Soy Glazed Chicken
INGRÈDIÈNTS
MARINADÈ
- 1/4 cup brown sugar
- 3 Tbsp soy saucè
- 2 clovès garlic
- 1 Tbsp frèsh gingèr, gratèd
- Frèshly crackèd pèppèr
- 1 Tbsp cooking oil
CHICKÈN
- 8 bonèlèss, skinlèss chickèn thighs (about 1.75 lbs total)
- 1/2 Tbsp cooking oil
GARNISHÈS (OPTIONAL)
- 2 grèèn onions
- 1 tsp sèsamè sèèds
INSTRUCTIONS
- Mincè thè garlic and gratè thè gingèr using a finè holèd chèèsè gratèr or box gratèr. In a small bowl stir togèthèr thè brown sugar, soy saucè, garlic, gingèr, somè frèshly crackèd pèppèr (about 15 cranks of a pèppèr mill), and cooking oil. Placè thè chickèn thighs in a shallow dish or a gallon sizè zip lock bag. Pour thè marinadè ovèr thè chickèn and turn to coat. Covèr thè chickèn and marinatè for at lèast 30 minutès or up to a day (rèfrigèratèd)
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè budgetbytes.