Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Death By Chocolate Icebox Cake


INGRÈDIÈNTS
  • 14.4 oz box of Chocolatè Graham Crackèrs
CHOCOLATÈ MOUSSÈ
  • 8 oz crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  • 1/2 cup sugar
  • 3 tbsp milk
  • 1/2 cup cocoa
  • 8 oz cool whip (or homèmadè whippèd crèam*)
CHOCOLATÈ GANACHÈ
  • 11 oz sèmi-swèèt or milk chocolatè chips (about 2 cups)
  • 3/4 cup hèavy whipping crèam
CHOCOLATÈ WHIPPÈD CRÈAM AND TOPPINGS
  • 3/4 cup hèavy whipping crèam
  • 1 1/2 tbsp cocoa
  • 1/4 cup powdèrèd sugar
  • Chocolatè saucè (I usèd this onè)
  • Mini chocolatè chips
INSTRUCTIONS
TO MAKÈ THÈ CHOCOLATÈ MOUSSÈ
  1. Combinè crèam chèèsè, sugar and milk togèthèr in thè bowl of a stand mixèr, or with a hand mixèr. Mix until complètèly combinèd.
  2. Add cocoa and mix until smooth.
  3. Fold in thè cool whip.
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè lifeloveandsugar.