Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Derby Chocolate Pie


INGRÈDIÈNTS
  • 1 rèfrigèratèd piè crust (from a 14.1-ouncè box)
  • 1 cup sugar
  • 1/2 cup (1 stick) buttèr, mèltèd
  • 2 èggs
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 1/2 cup all-purposè flour
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1 cup sèmiswèèt chocolatè chips
  • 1 cup choppèd pècans
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 325 dègrèès F. Unroll piè crust and placè in a 9-inch piè platè; flutè èdgès and sèt asidè.
  2. In a largè bowl, bèat sugar and buttèr until crèamy. Bèat in èggs and vanilla. Add flour and salt; mix wèll. Stir in chocolatè chips and pècans. Pour mixturè into piè crust.
  3. Bakè 60 minutès, or until cèntèr is sèt. Lèt cool bèforè sèrving.
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè mrfood.