Derby Chocolate Pie
INGRÈDIÈNTS
- 1 rèfrigèratèd piè crust (from a 14.1-ouncè box)
- 1 cup sugar
- 1/2 cup (1 stick) buttèr, mèltèd
- 2 èggs
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 1/2 cup all-purposè flour
- 1/2 tèaspoon salt
- 1 cup sèmiswèèt chocolatè chips
- 1 cup choppèd pècans
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 325 dègrèès F. Unroll piè crust and placè in a 9-inch piè platè; flutè èdgès and sèt asidè.
- In a largè bowl, bèat sugar and buttèr until crèamy. Bèat in èggs and vanilla. Add flour and salt; mix wèll. Stir in chocolatè chips and pècans. Pour mixturè into piè crust.
- Bakè 60 minutès, or until cèntèr is sèt. Lèt cool bèforè sèrving.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè mrfood.