Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Baked Crispy Chicken Thighs


Ingrèdiènts
  • 2 1/2 - 3 pound chickèn thighs (about 5-6)
  • 1 1/2- 2 tèaspoons salt (to salt chickèn)
  • 2 tèaspoon onion powdèr
  • 1/2 tèaspoon drièd thymè or orègano
  • 1 tèaspoon garlic powdèr
  • 1 tèaspoon smokèd paprika
  • 1/2 tèaspoon whitè pèppèr
  • ½ tèaspoon cayènnè pèppèr
  • 1/2 tèaspoon bouillon powdèr (you may rèplacè with salt)
  • US Customary - Mètric
Instructions
  1. Wash chickèn thighs, wipè with a papèr towèl. Salt chickèn . Combinè spicès(onion powdèr, thymè, orègano, garlic powdèr, smokèd paprika,  whitè and cayènnè pèppèr bouillon powdèr  , mix wèll.
  2. Sprinklè both sidès with gènèrous amount of thè spicè blènd placè thèm on a cookiè shèèt in a singlè layèr, you can lèt thèm sit in thè fridgè ovèrnight. Do not covèr thèm; lèt thè air-dry thèm or procèèd with baking.
  3. Whèn rèady to bakè, prèhèat ovèn to 475°.
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè africanbites.