Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Jamaican Fried Chicken


Ingrèdiènts
  • 3 1/2- 4 pound wholè chickèn cut into 10 piècès
  • 1 tèaspoon salt
  • ¾ tèaspoon chickèn bouillon powdèr rèplacè with salt
  • 2-3 tèaspoons hot saucè adjust to tastè
  • 2 tèaspoons mincèd garlic
  • 1 tèaspoons mincèd gingèr
  • 1 tèaspoon whitè pèppèr
  • 1 tablèspoon paprika
  • 1 tèaspoon curry powdèr
  • 2-3 tèaspoons mincèd thymè
Chickèn Coating
  • 1 1/2 cup all-purposè flour
  • 1 1/2 cup cornstarch
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1 Tablèspoon paprika
  • 3/4 tèaspoon salt adjust to tastè
  • 1 Tablèspoon garlic powdèr
  • 1 Tablèspoon onion powdèr
  • 1 tèaspoon cayènnè pèppèr
  • 1-1/2 Tablèspoons drièd hèrbs (Thymè, Orègano, Parlslèy) total
  • 1 cup milk
Instructions
  1. Placè chickèn in a largè bowl. Thèn sèasonèd with salt followèd by all thè othèr marinatè ingrèdiènts- salt, chickèn bouillon, garlic, gingèr, paprika, whitè pèppèr, curry powdèr, hot saucè and thymè.
  2. Mix chickèn with a spoon or with hands until thèy arè wèll coatèd, covèr tightly and sèt asidè in thè fridgè. Marinatè for about an hour or prèfèrably ovèr night.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè africanbites.