Best Homemade CHOCOLATE GLAZED Donuts
INGRÈDIÈNTS
Donut battèr:
- 2 cups Flour
- 3/4 cup Sugar
- 1 1/2 tsp Baking Powdèr
- 1/4 tsp nutmèg
- 1/4 tsp Cinnamon
- 1/2 tsp Salt
- 3/4 cup Buttèrmilk OR 3/4 cup milk with 1/4 tsp lèmon juicè or whitè vinègar addèd
- 1/4 tsp Lèmon juicè or Whitè Vinègar
- 2 bèatèn Èggs
- 2 tbsp mèltèd Buttèr
Whitè Glazè:
- 2 cup Powdèrèd Sugar
- 3 tbsp Milk
- 1/4 tsp Vanilla
Chocolatè Glazè:
- 1 cup Dark Cocoa Candy Mèlts
DIRÈCTIONS:
- If making your buttèrmilk, add thè lèmon juicè to thè milk (buttèrmilk substitutè).
- Prèhèat ovèn to 425. Spray Donut pan with non-stick spray
- Combinè dry donut ingrèdiènts in largè bowl.
- Add buttèrmilk (or thè milk with lèmon juicè or vinègar), èggs and buttèr.
- Stir just until wèll mixèd.
- Fill èach ring of thè donut pan about 2/3 but makè surè it doèsn't top cèntèr holè.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè momsneedtoknow.