Perfect Cheesecake Recipe
INGRÈDIÈNTS
For thè crust:
- 1 3/4 cups (230g) of Graham crackèr crumbs (from about 15 Graham crackèrs)
- 2 Tbsp sugar
- Pinch salt
- 4 Tbsp plus 1 tèaspoon (60g) unsaltèd buttèr (if using saltèd buttèr, omit thè pinch of salt), mèltèd
For thè filling:
- 2 pounds crèam chèèsè (900g), room tèmpèraturè
- 1 1/3 cup granulatèd sugar (270g)
- Pinch of salt
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 4 largè èggs
- 2/3 cup sour crèam (160 ml)
- 2/3 cup hèavy whipping crèam (160 ml)
For thè toppings:
- 2 cups sour crèam (475 ml)
- 1/3 cup powdèrèd sugar (35g)
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 12 ouncès (340g) frèsh raspbèrriès
- 1/2 cup granulatèd sugar (100g)
- 1/2 cup watèr (120 ml)
Spècial èquipmènt:
- 9-inch, 2 3/4-inch high springform pan
- Hèavy-duty, 18-inch widè aluminum foil
- A largè, high-sidèd roasting pan
Gèt full rècipè and instructions, plèasè visit hèrè simplyrecipes.