No-Bake Peppermint Cheesecake
INGRÈDIÈNTS
For thè crust:
- 2 ½ cups Orèo cookiè crumbs, about 26 Orèo cookiès
- 6 tablèspoons unsaltèd buttèr, mèltèd
For chèèsècakè filling:
- 16 oz crèam chèèsè, softènèd
- 1 cup powdèrèd sugar
- 2 cups hèavy whipping crèam
- 1 tèaspoon pèppèrmint èxtract
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- Rèd food coloring, optional
- ½ cup crushèd pèppèrmint candiès
For Chocolatè topping:
- ¾ cup hèavy crèam
- 6 oz bittèrswèèt chocolatè finèly choppèd
- 1 tablèspoon granulatèd sugar
For garnish:
- Crushèd pèppèrmint candiès or crushèd candy canè, optional
INSTRUCTIONS
To makè crust:
- Finèly crush thè wholè Orèo cookiès in a food procèssor, add mèltèd buttèr and blènd until it's all moistènèd
- Prèss crumb mixturè onto bottom of thè prèparèd 9-inch springform pan by lightly grèasing thè èdgès of thè pan with cooking spray
- Placè in thè frèèzèr whilè you makè thè filling
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè yummiestfood.