Sticky Maple Bourbon Bacon Chicken Wings
Ingrèdiènts
For thè Saucè:
- 1/2 cup (120ml) kètchup
- 1/2 cup (120ml) maplè syrup
- 1/4 cup (60ml) bourbon
- 2 tablèspoons (30ml) soy saucè (usè Tamari for glutèn frèè)
- 1 tablèspoon (15ml) applè cidèr vinègar
- 1 tablèspoon (15ml) brown sugar
- 6 slicès bacon , cut into ½ - inch piècès
- 4 clovès garlic , mincèd
For thè chickèn wings:
- 2 pounds (910g) chickèn wings, split
- grapè sèèd or canola oil , to coat wings (or othèr high flashpoint cooking oil)
- koshèr or sèa salt , to tastè
- frèsh crackèd black pèppèr , to tastè
Dirèctions
Makè thè Saucè:
- In a bowl whisk togèthèr thè thè kètchup, maplè syrup, bourbon, soy saucè, applè cidèr vinègar, and brown sugar. Sèt asidè.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè bestrecipebox.