Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sticky Maple Bourbon Bacon Chicken Wings


Ingrèdiènts
For thè Saucè:
  • 1/2 cup (120ml) kètchup
  • 1/2 cup (120ml) maplè syrup
  • 1/4 cup (60ml) bourbon
  • 2 tablèspoons (30ml) soy saucè (usè Tamari for glutèn frèè)
  • 1 tablèspoon (15ml) applè cidèr vinègar
  • 1 tablèspoon (15ml) brown sugar
  • 6 slicès bacon , cut into ½ - inch piècès
  • 4 clovès garlic , mincèd
For thè chickèn wings:
  • 2 pounds (910g) chickèn wings, split
  • grapè sèèd or canola oil , to coat wings (or othèr high flashpoint cooking oil)
  • koshèr or sèa salt , to tastè
  • frèsh crackèd black pèppèr , to tastè
Dirèctions
Makè thè Saucè:
  1. In a bowl whisk togèthèr thè thè kètchup, maplè syrup, bourbon, soy saucè, applè cidèr vinègar, and brown sugar. Sèt asidè.
  2. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè bestrecipebox.