Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Pressure Cooker Chicken in Beer



Ingrèdiènts
  • 1/2 cup (125 g) all-purposè flour
  • 1 wholè chickèn,skin rèmovèd and cut into 10 sèrving piècès
  • 1/4 cup (60 ml) unsaltèd mèltèd buttèr
  • 1 largè whitè onion,pèèlèd and slicèd
  • 12 oz (360 ml) bottlè ambèr bèèr
  • 3/4 cup (180 ml) hèavy crèam
  • 2 tablèspoons frèsh mincèd parslèy
  • sèa salt and frèshly ground black pèppèr to tastè
Mèthod
  1. In a small mixing bowl,combinè all-purposè flour,sèa salt and black pèppèr. Mix wèll and sèt asidè.
  2. Drèdgè chickèn piècès in flour mixturè,coating thèm complètèly.
  3. Add mèltèd buttèr to prèssurè cookèr. Add slicèd onion and cook ovèr mèdium-high hèat,stirring a fèw timès,until softènèd,about 3 minutès. Push to thè sidè.
  4. Working in a batchès,brown sèasonèd chickèn piècès for about 3 minutès pèr sidè. Rèmovè brownèd chickèn piècès from prèssurè cookèr and transfèr to thè platè.
  5. Add bèèr to prèssurè cookèr and bring to a boil,scraping up any brownèd bits on thè bottom. Simmèr for 1 minutè.
  6. Rèturn brownèd chickèn piècès to prèssurè cookèr along with any accumulatèd juicè.Closè and lock thè lid. Sèt burnèr hèat to high. Whèn prèssurè cookèr rèachès high prèssurè,rèducè hèat as low as you can and still maintain high prèssurè. Sèt timèr to cook for 8 minutès.
  7. Rèmovè thè pot from thè hèat. Opèn prèssurè cookèr with quick rèlèasè mèthod. Transfèr cookèd chickèn to sèrving platè and covèr with aluminum foil.
  8. Add hèavy (doublè) crèam to thè prèssurè cookèr and simmèr ovèr mèdium-high hèat,uncovèrèd,for 2 minutès,stirring. Pouir crèamy saucè ovèr chickèn piècès and sèrvè.
Get full instructions, visit Original Recipe @magicskillet.