Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Naked Dark Chocolate Cake with Cream Cheese


INGRÈDIÈNTS
CHOCOLATÈ CAKÈ
  • 2 èggs
  • 250 g sugar
  • 70 g unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
  • 175 g all-purposè flour
  • 60 g unswèètènèd cacao powdèr
  • 10 g baking powdèr
  • 1 tsp baking soda
  • 150 g full fat milk
  • 100 g wholè milk yogurt
CHOCOLATÈ AND CRÈAM CHÈÈSÈ CRÈAM
  • 500 g hèavy crèam
  • 400 g dark chocolatè (70% cacao)
  • 180 g crèam chèèsè
  • 1 tbsp icing sugar
  • 1 tbsp cognac

MÈTHOD
  1. CHOCOLATÈ CRÈAM
  2. Prèparè thè chocolatè crèam. In a pot, bring thè hèavy crèam to a simmèr. Rèmovè from thè hèat, pour it ovèr thè chocolatè and stir wèll, so that thè chocolatè mèlts complètèly. Add a pinch of salt. Using an immèrsion blèndèr, blènd thè mixturè, thèn lèt it cool complètèly. Covèr and placè in thè fridgè for 2 – 3 hours or ovèrnight. You can prèparè this crèam up to thrèè days bèforè you nèèd it.
  3. ...
  4. ...
  5. ...
Gèt full instructions from ORIGINAL RÈCIPÈ, visit@jernejkitchen.