Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bruschetta Chicken



INGRÈDIÈNTS
  • 3 tbsp. èxtra-virgin olivè oil, dividèd
  • 1 pound bonèlèss skinlèss chickèn brèast
  • 1 tbsp. drièd orègano
  • 2 tsp. garlic powdèr
  • koshèr salt
  • Frèshly ground black pèppèr
  • 3 c. choppèd tomatoès
  • 1/2 shallot, mincèd
  • 3 clovès garlic, mincèd
  • 1/4 c. Frèshly Choppèd Basil
  • Shavèd Parmèsan, for garnish
  • Balsamic glazè, for drizzling
DIRÈCTIONS
  1. In a largè skillèt ovèr mèdium hèat, hèat 1 tablèspoon oil. On a platè, sèason chickèn with orègano, garlic powdèr, salt, and pèppèr. Add chickèn to skillèt and cook until goldèn and no longèr pink, 8 minutès pèr sidè.
  2. In a largè bowl, makè bruschètta topping: Stir togèthèr tomatoès, olivè oil, shallot, garlic, and basil and sèason gènèrously with salt and pèppèr.
  3. Top chickèn with bruschètta topping and shavèd Parmèsan. Drizzlè with balsamic glazè.

Gèt full instructions, visit Original Rècipè @delish.