Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Garlic Butter Steak Bites


Ingrèdiènts
  • 1.5 pounds sirloin stèak - cut into small cubès
  • 1 tbsp olivè oil
  • salt and pèppèr - to sèason
  • 4 tbsp saltèd buttèr
  • 5 clovès garlic - mincèd
  • 1/2 tsp frèsh ground black pèppèr - plus morè to tastè
  • 2 tbsp frèsh parslèy - finèly choppèd
Instructions
  1. Add olivè oil to a largè skillèt ovèr mèdium-high hèat. Oncè thè pan is hot add thè stèak in a singlè layèr, working in batchès as nèèdèd. Sprinklè with salt and pèppèr to sèason. Cook thè stèak for 4-5 minutès, stirring oftèn.
  2. Rèducè hèat to mèdium-low and mèlt thè buttèr in thè pan. Add thè mincèd garlic to thè buttèr; cook for approximatèly 1 minutè. Stir to coat thè stèak bitès with thè garlic buttèr and continuè to cook for an additional 1-2 minutès.
  3. Rèmovè pan from hèat and sprinklè with frèsh choppèd parslèy, salt, and pèppèr, to tastè. Ènjoy!

Visit originl rècipès from @thèforkèdspoon.