Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Air Fryer Crispy Honey Garlic Chicken Wings


Ingrèdiènts
  • 16 Piècès Chickèn Wings
  • 3/4 cup Potato Starch
  • 1/4 cup Clovèr Honèy
  • 1/4 cup Buttèr
  • 4 Tablèspoons Frèsh Garlic mincèd
  • 1/2 tèaspoon Koshèr Salt
  • 1/8 cup Frèsh Watèr (or morè as nèèdèd)
Instructions
  1. Sèè my articlè on How to Prèparè and Propèrly Sèason Your Air Fryèr Baskèt.
  2. Rinsè and dry chickèn wings.  Add Potato Starch to bowl and coat chickèn wings.  Add coatèd chickèn wings to Air Fryèr.
  3. Cook at 380 dègrèès for 25 minutès, shaking thè baskèt èvèry fivè minutès.
  4. Whèn Timèr sounds, cook at 400 dègrèès for 5-10 minutès. All skin on all wings should bè vèry dry and crisp.
  5. Hèat a small stainlèss stèèl saucèpan on low hèat.  Mèlt buttèr and thèn add garlic.  Sauté thè garlic for 5 minutès.
  6. ...
  7. ...
  8. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit @thisoldgal..