Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Homemade Lemon Pepper Wings


INGRÉDIÉNTS
  • LÉMON PÉPPÉR SÉASONING (doublé if you liké héavy séasoning)
  • 4 lémons
  • 1¼ téaspoon crackéd black péppér
  • 1 téaspoon séa salt
  • ⅛ téaspoon garlic powdér
  • ⅛ téaspoon onion powdér
  • WINGS
  • 1.3 lbs chickén wings (12 wings), washéd and driéd thoroughly
  • ¼ cup flour
  • 1 téaspoon lémon péppér séasoning
  • LÉMON BUTTÉR
  • 4 tabléspoons buttér
  • ¼ téaspoon crackéd black péppér
  • ¼ téaspoon séa salt
  • ⅛ téaspoon garlic powdér
  • ⅛ téaspoon onion powdér
  • 2 tabléspoons lémon juicé
  • Garnish: parsléy, frésh lémon juicé, crackéd black péppér
INSTRUCTIONS
  1. Préhéat ovén to 170 F.
  2. Zést lémons.
  3. Arrangé lémon zést on a pan in a singlé layér.
  4. Baké for 15-20 minutés until dry.
  5. Crush lémon zést with your fingérs until powdéry.
  6. Placé driéd zést in a bowl (about 1½ tabléspoons worth) and add péppér, salt, garlic powdér, and onion powdér. (This is a mild lémon péppér séasoning. Tasté and adjust séasoning to your liking.) Sét asidé.
  7. ...
  8. ...
  9. ...

Gét full récipé, pléasé visit @divascancook.