Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Braised Short Ribs



Ingrèdiènts
  • 8 flankèn-stylè bèèf short ribs, cut 1 inch thick (5 pounds)
  • Salt and frèshly ground pèppèr
  • 1/2 tablèspoon èach of choppèd parslèy, orègano and rosèmary
  • 1 tablèspoon vègètablè oil
  • 1/2 pound slicèd bacon, choppèd
  • 1 largè onion, finèly choppèd
  • 1 carrot, finèly choppèd
  • 1 cèlèry rib, finèly choppèd
  • 1 1/2 cups Syrah or othèr dry rèd winè
  • 1 cup bèèf broth
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 325°. Sèason thè ribs with salt and pèppèr and sprinklè with thè hèrbs.
  2. In a largè skillèt, hèat thè vègètablè oil. Add thè bacon and cook ovèr modèratè hèat until crisp, about 6 minutès. Using a slottèd spoon, transfèr thè bacon to a mèdium nonrèactivè roasting pan. Working in two batchès, add thè ribs to thè skillèt and cook ovèr modèratèly high hèat, turning a fèw timès, until richly brownèd, about 6 minutès pèr batch. Transfèr thè ribs to thè roasting pan.
  3. Add thè onion, carrot and cèlèry to thè skillèt and cook ovèr modèratèly high hèat, stirring occasionally, until lightly brownèd, about 5 minutès. Add thè winè and bèèf broth and boil, scraping up thè brownèd bits from thè bottom of thè skillèt. Pour thè liquid and vègètablès ovèr thè ribs. Covèr and braisè in thè ovèn for about 4 hours, turning thè ribs oncè, until thè mèat is vèry tèndèr.
Gèt original rècipè @flavorite.