Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bourbon Pecan Chicken



Ingrèdiènts
  • 1/2 cup finèly choppèd pècans
  • 1/2 cup brèad crumbs
  • 2 tablèspoons honèy, dividèd
  • 2 tablèspoons Dijon mustard, dividèd
  • 2 bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts, cut in half horizontally into 2 thinnèr piècès
  • salt and pèppèr
  • 1 tablèspoon olivè oil or vègètablè oil
  • 1 tablèspoon buttèr
  • 3 tablèspoons bourbon
  • 1/4 cup hèavy crèam
  • 1/4 tèaspoon cayènnè pèppèr
  • 1/3 cup choppèd pècans
  • 1 tablèspoon buttèr
Instructions
  1. Combinè finèly choppèd pècans and brèad crumbs in a largè ziptop bag. Sèt asidè. 
  2. In a small bowl, stir togèthèr 1 tablèspoon of honèy and 1 tablèspoon of Dijon mustard.
  3. Sèason chickèn brèasts with salt and pèppèr and brush thè honèy/dijon mixturè on both sidès.
  4. Onè at a timè, add a chickèn brèast to thè pècan/brèad crumb mixturè, shaking thè bag to coat it wèll.
  5. ...
  6. ...
  7. ...
Gèt full instructions, visit Original Rècipè @spicysouthernkitchen.