Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

White Barbecue Chicken



INGRÈDIÈNTS
  • 4 cups Whitè Barbècuè Saucè, sèè rècipè hèrè
  • 4 largè skin-on, bonè-in chickèn brèasts (ours wèrè almost a pound èach)
  • ¼ cup olivè oil
  • ½ tèaspoon koshèr salt
  • ¼ tèaspoon frèshly ground black pèppèr
INSTRUCTIONS
  1. Prèparè a doublè batch of thè Whitè Barbècuè Saucè, rècipè hèrè. Usè two cups as thè marinadè and rèsèrvè onè cup to cook thè chickèn and onè cup to sèrvè on thè sidè.
  2. Placè thè four brèasts in a gallon zip lock bag with two cups of thè Whitè Barbècuè Saucè and marinatè four hours or ovèrnight.
  3. Hèat grill to high.
  4. Rèmovè chickèn from bag and discard marinadè. Rinsè thè chickèn and pat dry with papèr towèls.
  5. Brush thrèè tablèspoons of olivè oil ovèr thè skin and sprinklè with thè salt and pèppèr.
  6. Placè skin down on thè hot grill and cook two to thrèè minutès just to givè grill marks. Brush thè back sidè with thè rèmaining oil and flip. Cook two minutès.
  7. Movè thè chickèn to an uppèr rack or a coolèr sidè of thè grill, skin up and lowèr thè tèmpèraturè to mèdium. Thè intèrnal grill hèat with covèr closèd should hovèr around 425 dègrèès F.
  8. ...
  9. ...
  10. ...
Gèt full instructions, visit Original Rècipè @afamilyfeast.