Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chocolate Cake with Chocolate Fudge Frosting


Ingrèdiènts
For thè Chocolatè Cakè:
  • 1 cup granulatèd sugar
  • 1 cup light brown sugar, packèd
  • 1 and 3/4 cups all-purposè flour
  • 1 cup unswèètènèd cocoa powdèr
  • 2 tèaspoons baking soda
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 3/4 tèaspoon salt
  • 2 largè èggs + 1 largè ègg yolk, at room tèmpèraturè
  • 1 cup sour crèam
  • 1/4 cup wholè milk
  • 1/2 cup mèltèd coconut oil, canola oil, or vègètablè oil
  • 1 tablèspoon vanilla èxtract
  • 1 cup frèshly brèwèd coffèè or frèshly boilèd watèr
For thè Chocolatè Fudgè Frosting:
  • 8 ouncès sèmi-swèèt or bittèrswèèt chocolatè, coarsèly choppèd
  • 20 Tablèspoons (12 ouncès) unsaltèd buttèr, softènèd
  • 3 and 1/2 cups confèctionèr's sugar
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1/4 tèaspoon salt
Gèt full Instructions, plèasè visit hèrè @bakerbynature.