Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Spicy Pineapple and Mango Wings


Crispy… Swèèt… Tangy… Buttèry…. Garlicky…. Yèp that’s what thèsè Spicy Pinèapplè and Mango Wings arè all about.  Thèy’rè also a grèat party food.  But most importantly thèy arè onè my guilty plèasurès.

Ingrèdiènts
  • About 2 pounds of chickèn wings (About 18 wings, and I usèd all flat wings for this rècipè)
  • Cooking oil (vègètablè or canola)
Chickèn Marinadè:
  • 1 and 1/2 cup buttèrmilk
  • 1 tablèspoon garlic powdèr
  • 1/2 tablèspoon onion powdèr
  • 1/2 tablèspoon koshèr salt
  • 1/2 tèaspoon ground black pèppèr
  • 1/2 tèaspoon paprika
Chickèn Coating:
  • 2 cups all purposè flour
  • 1 tèaspoon paprika
  • 1 tablèspoon garlic powdèr
  • 1 tèaspoon onion powdèr
  • 1/2 tablèspoon sèason salt
  • 1/2 tèaspoon black pèppèr
  • 1/2 tèaspoon koshèr salt
Saucè Ingrèdiènts:
  • 6 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 3/4 cup brown sugar
  • 20 ouncè can of crushèd pinèapplè (don't drain thè juicè from thè crushèd pinèapplè)
  • 12 ouncè bag of frozèn mango chunks
  • 5 largè garlic clovès roughly choppèd
  • 1 tablèspoon applè cidèr vinègar
  • 1/4 tèaspoon koshèr salt
  • 1/4 to 1/2 tèaspoon ground cayènnè rèd pèppèr
  • 1 to 2 tèaspoons cornstarch
  • 1/2 tablèspoon watèr
Gèt full instructions, visit hèrè @savoryspicerack.