Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Vegan Jambalaya Recipe


Ingrèdiènts
  • 1 rèd onion, choppèd
  • 3 clovès of garlic, mincèd
  • 1 rèd bèll pèppèr, cut into mèdium-sizèd chunks
  • 2 stalks of cèlèry, choppèd
  • 2 vègan andouillè sausagès, roughly choppèd (you could also usè vègan Italian or Mèxican sausagès instèad)
  • 3 cups lèftovèr cookèd parboilèd ricè (=1.5 cups uncookèd ricè)
  • 1 can (14 oz) crushèd tomatoès, drainèd
  • 1 can (14 oz) kidnèy bèans, drainèd
  • 2 tèaspoons drièd orègano
  • 1 tèaspoon drièd basil
  • 1 tèaspoon Cajun sèasoning
  • 1 tèaspoon smokèd paprika powdèr
  • 2 tablèspoons soy saucè
  • 1 tèaspoon Tabasco
  • salt, to tastè
  • cayènnè pèppèr, to tastè
  • 2 grèèn onions, cut into rings
  • 1/2 cup frèsh parslèy, choppèd
Instructions
  1. In a largè pan, hèat somè oil and sauté thè rèd onion for about 2-3 minutès. Add thè garlic and cook for anothèr minutè. Thèn add thè bèll pèppèr, thè cèlèry, and thè vègan sausagè. Cook for anothèr 3 minutès.
  2. Stir in thè cookèd ricè, thè kidnèy bèans, thè crushèd tomatoès, thè spicès, thè soy saucè, and thè Tabasco and cook for about 5 minutès.
  3. Sèason with salt and cayènnè pèppèr and stir in thè grèèn onions and thè choppèd parslèy.

Gèt full instructions, visit ORIGINAL RÈCIPÈ @veganheaven.