Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Simple Salisbury Steak


Ingrèdiènts
Pattiès:
  • 1 lb Lèan Ground Bèèf
  • 1/3 cup Brèad Crumbs
  • 2 tsp Kètchup
  • 1 tsp Mustard
  • 1 tsp Worcèstèrshirè
  • 1/2 tsp Garlic Powdèr
  • 1/2 tsp Onion Powdèr
Gravy:
  • 2 packèts Brown Gravy Mix
  • 2 cup hot Watèr
  • 1 tsp Kètchup
  • 1/2 tsp Worcèstèrshirè
Instructions
  1. Combinè all pattiè ingrèdiènts in a largè bowl and massagè with your hands until ingrèdiènts arè incorporatèd.
  2. Hèat 1 tablèspoon olivè oil in a largè skillèt ovèr mèdium hèat.
  3. Cook pattiès on both sidès until no longèr pink.
  4. Lowèr tèmpèraturè to low.
  5. Whisk togèthèr gravy mix and watèr until wèll blèndèd.
  6. Whisk in kètchup and Worcèstèrshirè and pour ovèr pattiès in skillèt.
  7. Allow to simmèr until gravy warms and thickèns.
Gèt full instructions from ORIGINAL RÈCIPÈ, Plèasè visit @cincyshopper.