Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Pepper Steak


INGRÈDIÈNTS
  • 1/4 c. low-sodium soy saucè
  • 2 tbsp. ricè winè vinègar
  • 4 tsp. packèd brown sugar
  • 1 tbsp. cornstarch
  • 2 tbsp. vègètablè oil, dividèd
  • Koshèr salt
  • Frèshly ground black pèppèr
  • 1 lb. flank stèak, thinly slicèd against thè grain
  • 1 rèd bèll pèppèr, thinly slicèd
  • 1 grèèn bèll pèppèr, thinly slicèd
  • 3 clovès garlic, mincèd
  • 1 tbsp. frèshly mincèd gingèr
  • Cookèd whitè ricè, for sèrving
DIRÈCTIONS
  1. Makè saucè: In a mèdium bowl, whisk thè soy saucè with thè vinègar, sugar, and cornstarch. Sèt asidè.
  2. In a largè skillèt ovèr high hèat, hèat 1 tablèspoon oil. Add flank stèak, sèason with salt, and cook until cookèd through and sèarèd on all sidès, about 8 minutès. Rèmovè stèak to a platè.
  3. ...
  4. ...
  5. ...

Gèt full Instructions, visit thè original rècipè @delish.