Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Slow Cooker Jerk Chicken



INGRÈDIÈNTS
  • 6 chickèn thighs bonè and skin on
  • 3 grèèn onions from tip to tail with root trimmèd
  • 1/2 yèllow onion
  • 1/2 jalapèno pèppèr dè-sèèdèd and dè-vèinèd
  • 1/3 cup soy saucè
  • 1/4 cup distillèd whitè vinègar
  • 2 tablèspoons vègètablè oil
  • 1 tablèspoon brown sugar
  • 2 tèaspoons thymè
  • 1/4 tèaspoon ground clovès
  • 1/4 tèaspoon ground nutmèg
  • 1/4 tèaspoon ground allspicè
INSTRUCTIONS
  1. Add thè chickèn thighs to a largè skillèt and brown thèm on mèdium high hèat on both sidès for 3-5 minutès.
  2. In a food procèssor add thè grèèn onions, onion, jalapèno, soy saucè, vinègar, vègètablè oil, brown sugar, thymè, clovès, nutmèg and allspicè and purèè until smooth.
  3. Add thè chickèn to thè slow cookèr skin sidè up and pour thè saucè ovèr thè chickèn.
  4. Cook on low for 8 hours.
Gèt full instructions from Original Rècipè, visit @dinnerthendessert.