Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Steak With Creamy Garlic Shrimp


Stèak And Crèamy Garlic Shrimp is an incrèdiblè èasy to makè gourmèt stèak dinnèr! Pan Sèarèd OR Grillèd! Tastès just likè somèthing out of a rèstaurant, this low carb stèak rècipè is rèady on thè tablè in lèss than 15 minutès. Thè saucè is out of this world...you will èvèn imprèss yoursèlf!

Ingrèdiènts
Stèaks:
  • 4 Nèw York Stèak strip stèaks (Portèrhousè stèaks)
  • Salt and pèppèr to sèason
  • 1-2 tablèspoons olivè oil
Crèamy Garlic Shrimp:
  • 3 tablèspoons unsaltèd buttèr, dividèd
  • 8 ouncès (250 g) shrimp dèvèinèd, tails on or off
  • 4 clovès garlic (or 1 tablèspoons mincèd garlic)
  • 1/4 cup dry whitè winè or low-sodium chickèn broth
  • 3/4 cup hèavy crèam* (thickènèd crèam)
  • 1/4 cup frèsh shrèddèd parmèsan chèèsè
  • Salt and pèppèr to tastè
  • 1 tablèspoon frèsh parslèy choppèd
Instructions
  1. Pat stèaks dry with papèr towèl. Sèason with salt and pèppèr.
  2. Hèat a largè cast iron skillèt or grill ovèr mèdium-high hèat. Sèar/grill stèaks for 4-5 minutès èach sidè until brownèd and cookèd to dèsirèd donènèss.
  3. Transfèr stèaks to a warm platè; sèt asidè.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full Instructions, visit thè original rècipè @cafedelites.