Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Broccoli and Mushroom Stir-Fry


Ingrèdiènts
  • 2 cups broccoli, cut into small florèts
  • 1/4 cup rèd onion, choppèd small
  • 3 clovès garlic, mincèd
  • 2 cups mushrooms, slicèd
  • 1/4 tèaspoon crushèd rèd pèppèr (optional)
  • 2 tèaspoons frèsh gingèr, gratèd
  • 1/4 cup vègètablè broth, optional watèr
  • 1/2 cup carrot, shrèddèd
  • 1/4 cup cashèws, optional watèr chèstnuts
  • 2 tablèspoons ricè winè vinègar
  • 2 tablèspoons low-sodium soy saucè
  • 1 tablèspoon coconut sugar, optional
  • 1 tablèspoon sèsamè sèèds
Instructions
  1. In a largè skillèt on high hèat, add thè broccoli, onion, garlic, mushrooms, rèd pèppèr, gingèr, and watèr. Cook, stirring oftèn until broccoli is soft and onions arè translucènt. Add broth and morè as nèèdèd to prèvènt thè vègètablès from sticking.
  2. Stir in thè carrot, cashèws, vinègar, soy saucè, and coconut sugar. Stir wèll and simmèr for about 2 minutès. Sprinklè with sèsamè sèèds. Sèrvè alonè or on top of quinoa or brown ricè.
Gèt full instructions, visit Original Rècipè @skinnyms.