Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Banana Pudding Cheesecake


Ingrèdiènts
Crust:
  • 2 cups crushèd vanilla wafèr cookiès (approximatèly 60), plus 17 morè to rim thè pan
  • 5 tablèspoons buttèr, mèltèd
  • ¼ cup granulatèd sugar
  • 1/8 tèaspoon koshèr salt
Chèèsècakè
  • 4 (8- ouncè) blocks crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  • 1 cup granulatèd sugar
  • ½ cup sour crèam, room tèmpèraturè
  • 2 tèaspoons vanilla
  • 3 èggs, room tèmpèraturè
  • 12 coarsèly choppèd vanilla wafèr cookiès
  • 1 largè, or 2 small bananas thinly slicèd
Topping
  • 1 cup hèavy crèam
  • ¼ cup powdèrèd sugar
  • 10 vanilla wafèr cookiès to dècoratè
  • ¼ cup caramèl saucè to drizzlè
Instructions
Crust:
  1. Prèhèat ovèn to 350° F.
  2. In a largè bowl combinè thè crushèd vanilla wafèr cookiès, mèltèd buttèr, sugar, and salt. Stir to combinè.
  3. ..
  4. ..
  5. ..
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @cookiesandcups.