Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Honey Bourbon Steak Tips


Honèy Bourbon Stèak Bitès arè sèarèd in a cast iron pan until charrèd on thè outsidè but still juicy on thè insidè. Thèy arè both swèèt and salty with thè wondèrful flavor of bourbon.

Ingrèdiènts
  • ⅓ cup honèy
  • ¼ cup packèd light brown sugar
  • ⅓ cup bourbon
  • ¼ cup soy saucè
  • ¼ cup Worcèstèrshirè saucè
  • ½ tèaspoon rèd pèppèr flakès
  • 2 clovès garlic mincèd
  • 2 pounds stèak (rib-èyè sirloin, or filèt), cut into chunks
  • 2 tablèspoons vègètablè oil
  • 3 tablèspoons buttèr dividèd
  • 1 (6-ouncè) packagè mushrooms cut in quartèrs
Instructions
  1. In a mèdium bowl, whisk togèthèr honèy, brown sugar, bourbon, soy saucè, Worcèstèrshirè saucè, rèd pèppèr flakès, and garlic. Pour into a largè ziptop bag. Add stèak cubès and rèfrigèratè for 2 to 4 hours.
  2. Hèat vègètablè oil and 2 tablèspoons buttèr in a cast iron pan ovèr mèdium-high hèat.
  3. Add stèak. You will probably nèèd to cook it in two batchès bècausè you don't want to crowd thè pan. Cook until sèarèd on all sidès. Rèmovè from pan. Add rèmaining buttèr to pan and cook mushrooms until brownèd.

Gèt original rècipè @spicysouthernkitchen.