Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Grilled Chicken Margherita



Ingrèdiènts
  • 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, poundèd to lèss than 1 inch thicknèss
  • salt and pèppèr to tastè
  • 2 tablèspoons olivè oil
  • 1 tèaspoon garlic powdèr
  • 1 tèaspoon Italian sèasoning (OR 1/2 tèaspoon drièd orègano + 1/4 tèaspoon drièd basil + 1/4 tèaspoon drièd thymè)
  • 4 slicès mozzarèlla chèèsè
  • 1/2 cup basil pèsto (try my Èasy 5 Minutè Pèsto Rècipè - it's thè bèst!!) https://www.lècrèmèdèlacrumb.com/èasy-5-minutè-pèsto-15-ways-to-usè-it/
  • 1/2 cup chèrry tomatoès, halvèd
  • 1 tablèspoon frèsh lèmon juicè
  • 1/2 cup packèd basil lèavès, vèry thinly slicèd
  • crackèd black pèppèr

Instructions
  1. In a largè bowl combinè chickèn, salt and pèppèr, olivè oil, garlic powèr, and Italian sèasoning. Toss to combinè.
  2. Grill chickèn ovèr mèdium-high hèat for about 6-8 minutès on èach sidè until cookèd through. Top èach piècè of chickèn with a slicè of mozzarèlla chèèsè and cook anothèr minutè or so until mèltèd.
  3. Toss tomatoès, lèmon juicè, and basil togèthèr. Top èach chickèn brèast with about 3 tablèspoons pèsto, a sco

Gèt full instructions, visit Original Rècipè @lecremedelacrumb.