Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Triple Chocolate Ombré Cake


Ingrèdiènts
triplè chocolatè cakè layèrs
  • 2+1/2 cups all-purposè flour (300g)
  • 1 tsp salt
  • 3 tsp baking powdèr
  • 1/2 cup buttèr (113g)
  • 1/2 cup oil (120ml)
  • 1 cup granulatèd whitè sugar (200g)
  • 2 largè èggs
  • 2 vanilla bèans* (or 2 tsp vanilla èxtract)
  • 1 cup buttèrmilk (240ml)
  • 1/2 cup dark chocolatè, mèltèd and coolèd (85g)
  • 1/2 cup milk chocolatè, mèltèd and coolèd (85g)
  • 1/2 cup whitè chocolatè, mèltèd and coolèd (85g)
triplè chocolatè buttèrcrèam
  • 1+1/2 cups buttèr, room tèmpèraturè (339g)
  • 3 cups powdèrèd sugar (360g)
  • 1/3 tsp salt
  • 1/2 cup dark chocolatè, mèltèd and coolèd (85g)
  • 1/2 cup milk chocolatè, mèltèd and coolèd (85g)
  • 1/2 cup whitè chocolatè, mèltèd and coolèd (85g)
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 350°F / 175°C. Linè thè bottom and thè sidès of thrèè 8" (20cm) baking pans with parchmènt papèr. Lightly grèasè thè sidès of thè pan with buttèr or oil that thè papèr sticks to thè pan. Sèt asidè.
  2. In a mèdium bowl combinè flour, salt, and baking powdèr and stir to combinè. Sèt asidè.
  3. ...
  4. ...
  5. ...
Gèt Full Rècipè from Original Rècipè, visit @alsothecrumbsplease.