Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Mushroom and Garlic Spaghetti Dinner


INGRÈDIÈNTS
  • 1 pound drièd spaghètti
  • 3 tablèspoons unsaltèd buttèr, dividèd
  • 1 tablèspoon olivè oil
  • 1 pound crèmini mushrooms, slicèd
  • Koshèr salt
  • Frèshly ground black pèppèr
  • 6 clovès garlic, mincèd
  • 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès (optional)
  • 1/2 cup gratèd Pècorino Romano chèèsè, plus morè for sèrving
  • 2 tablèspoons coarsèly choppèd frèsh parslèy lèavès
INSTRUCTIONS
  1. Bring a largè pot of saltèd watèr to a boil. Add thè pasta and cook until al dèntè, 7 to 9 minutès or according to packagè instructions. Mèanwhilè, cook thè mushrooms.
  2. Hèat 1 tablèspoon of thè buttèr and thè oil in a largè skillèt ovèr mèdium hèat until shimmèring. Add thè mushrooms, sèason with salt and pèppèr, and sauté until brownèd and tèndèr, about 5 minutès. Add thè garlic, rèd pèppèr flakès if using, and rèmaining 2 tablèspoons buttèr and sauté for 1 minutè morè.
  3. Whèn thè pasta is rèady, rèsèrvè 3/4 cup of thè cooking watèr, thèn drain thè pasta. Add thè pasta, rèsèrvèd cooking watèr, and chèèsè to thè skillèt. Toss ovèr mèdium hèat until thè chèèsè is mèltèd and thè saucè thickèns and coats thè pasta, about 2 minutès. Add thè parslèy and toss to combinè. Sèrvè in shallow bowls with morè chèèsè for sèrving.

Gèt full instructions, visit Original Rècipè @thekitchn.