Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Creamy Tomato and Spinach Pasta


INGRÈDIÈNTS
  • 1/2 lb pènnè pasta
  • 1 small onion
  • 2 clovès garlic
  • 1 Tbsp olivè oil
  • 15 oz can dicèd tomatoès
  • 1/2 tsp drièd orègano
  • 1/2 tsp drièd basil
  • pinch rèd pèppèr flakès (optional)
  • 1/2 tsp salt
  • frèshly crackèd pèppèr to tastè
  • 2 Tbsp tomato pastè
  • 2 oz crèam chèèsè
  • 1/4 cup gratèd Parmèsan
  • 1/2 9 oz. bag frèsh spinach
INSTRUCTIONS
  1. Bring a largè pot of watèr to a boil ovèr high hèat. Add thè pasta and cook until tèndèr (7-10) minutès. Drain thè pasta in a colandèr.
  2. Whilè waiting for thè pasta to cook, dicè thè onion and mincè thè garlic. Cook both in a largè skillèt with thè olivè oil ovèr mèdium-low hèat until softènèd and transparènt (about 5 minutès).
  3. Add thè dicèd tomatoès (with juicès), orègano, basil, rèd pèppèr flakès, salt, and somè frèshly crackèd pèppèr to thè skillèt with thè onions and garlic. Stir to combinè. Add thè tomato pastè and a 1/2 cup of watèr to thè skillèt and stir until thè tomato pastè is dissolvèd into thè saucè.
  4. ...
  5. ...
  6. ...

Gèt full instructions, visit Original Rècipè @budgetbytes.