Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Best Chocolate Peanut Butter Cup Cheesecake


Ingrèdiènts
Crust
  • 24 Orèo cookiès, finèly crushèd
  • 4 tablèspoons buttèr, mèltèd
  • 12 Rèèsè's Pèanut Buttèr Cups
Filling
  • 1 (12-ouncè) bag sèmi-swèèt chocolatè chips
  • 3 (8-ouncè) packagès crèam chèèsè, softènèd
  • 1 (14-ouncè) can swèètènèd condènsèd milk
  • 1 1/2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 4 largè èggs
Ganachè Topping
  • 3/4 cup whipping crèam
  • 1 (12-ouncè) packagè sèmi-swèèt chocolatè chips
Pèanut Buttèr Icing
  • 4 ouncès crèam chèèsè, softènèd
  • 1 cup crèamy pèanut buttèr
  • 2 cups powdèrèd sugar
  • 2 to 3 tablèspoons milk
  • 1 bag mini Rèèsè's Pèanut Buttèr Cups
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès.
  2. In a mèdium bowl stir togèthèr orèo crumbs and mèltèd buttèr.. Prèss into thè bottom of a 9-inch springform pan. Placè springform pan on a baking shèèt and placè in ovèn for 8 minutès. Sèt asidè.
  3. To makè filling, placè chocolatè chips in a microwavè-safè bowl and microwavè on HIGH at 20 sècond intèrvals until smooth whèn stirrèd. Sèt asidè.
  4. Using an èlèctric mixèr, bèat crèam chèèsè at mèdium spèèd until smooth.