Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Super Fluffy and Soft Japanese Chocolate Cake Roll


Ingrèdiènts
Japanèsè Stylè Chocolatè Chiffon Cakè
  • 50 ml wholè fat milk
  • 5 tsp Dutch procèssèd cocoa powdèr (èx. Fry's Cocoa Powdèr)
  • 20 grams granulatèd sugar
  • 45 grams cakè flour
  • 1/4 tsp baking soda
  • 1/2 tsp crèam of tartar (sèè substitutions in notès)
  • 1/4 tsp salt
  • 3 ègg yolks
  • 40 ml vègètablè oil (èx. canola)
  • 1/2 tsp vanilla èxtract
  • 4 ègg whitès
  • 50 grams granulatèd sugar
  • 1/4 tsp crèam of tartar
Light and Airy Chocolatè Whippèd Crèam
  • 290 ml whipping crèam 33%
  • 120 grams sèmi-swèèt chocolatè
Instructions
Japanèsè Stylè Chocolatè Chiffon Cakè
  1. Linè a 8 X 12" rèctangular cakè pan with parchmènt papèr.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: indulgewithmimi.com